2995 €

Δικάναλο ABS
Το πακέτο των φρένων του Z2 είναι εφοδιασμένο με δικάναλο ABS, το οποίο ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει η μοτοσυκλέτα, ανεξάρτητα από
τις οδηγικές συνθήκες.

Full LED Φωτιστικά Σώματα
O LED προβολέας δίνει μια φυσική και απαλή δέσμη, ενώ διαθέτει και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι κι αυτό τεχνολογίας LED, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή πίσω όψη για το Ζ2.

Αποσπώμενη Αλουμινένια Σχάρα
Ο έξυπνος σχεδιασμός της αλουμινένιας σχάρας του Ζ2 επιτρέπει την εύκολη αφαίρεσή της, ανάλογα με τις ανάγκες του αναβάτη της, χωρίς να επηρεάζει την συνολική όμορφη εικόνα της μοτοσυκλέτας.

Ρεζερβουάρ με Μεγάλη Χωρητικότητα
Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 17 λίτρων που σε συνδυασμό με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση προσφέρει μεγάλη αυτονομία. Η γαλβανισμένη εσωτερική του επιφάνεια αποτρέπει την διάβρωση, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός του διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την εντυπωσιακή σιλουέτα του Ζ2.

Διπλή Θύρα USB
To Z2 διαθέτει μία διπλή θύρα USB 2.1 Α, για φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα

Ηλεκτρικό Κλείδωμα Σέλας
Το κλείδωμα/ξεκλείδωμα της σέλας γίνεται ηλεκτρικά μέσω του κεντρικού διακόπτη, ο οποίος διαθέτει και μαγνητική αντικλεπτική προστασία.

Πίσω Αμορτισέρ Αζώτου-Λαδιού
Το αμορτισέρ αζώτου-λαδιού της πίσω ανάρτησης επιτυγχάνει να διατηρεί χαμηλή την θερμοκρασία του λαδιού και κατά συνέπεια σταθερή την αποτελεσματικότητα των αποσβέσεων. Με γνώμονα την άνεση η προφόρτιση του ελατηρίου είναι μικρή και η διαδρομή μεγαλύτερη, έτσι ώστε ακόμη και σε πολύωρη οδήγηση να μην δημιουργείται αίσθημα κόπωσης στον αναβάτη.

Οθόνη Οργάνων LCD
Η οθόνη υγρών κρυστάλλων για τα όργανα του Ζ2 προβάλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ενδείξεις, με μια “καθαρή” για τον αναβάτη οπτική. Με βελτιωμένη ακρίβεια και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στην σκόνη και το νερό, η LCD οθόνη του Ζ2 δεν θα προβληματίσει ποτέ, ανεξάρτητα και από τις φωτιστικές συνθήκες που επικρατούν.

Ειδικά Σχεδιασμένη Σέλα
Η σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής του εργοστασίου, επιτρέπει την δημιουργία ενός υλικού με χαμηλό ύψος, αλλά με σημαντικά χαρακτηριστικά άνεσης για την σέλα του Ζ2. Χωρίς πολλές παραμορφώσεις και αντίστοιχα πολλές στρώσεις αφρώδους, διαθέτει την ικανότητα να παίρνει το σχήμα του σώματος.

Αλουμινένιο Ψαλίδι
Οι εξελιγμένες μέθοδοι χύτευσης και η μηχανουργική τεχνογνωσία του εργοστασίου, έχουν σαν αποτέλεσμα ένα ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι, με τα χαρακτηριστικά ακαμψίας ενός αντίστοιχου ατσάλινου και με πολύ μικρότερο βάρος.

Αλουμινένιος Κύλινδρος
Ο κύλινδρος δεν διαθέτει επίστρωση και χάρη στην μέθοδο χύτευσης έχει λεπτά τοιχώματα, με αποτέλεσμα την αύξηση των διόδων του ψυκτικού και κατ’ επέκταση την καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Από αυτό προκύπτει η βελτίωση των επιδόσεων και η αύξηση του ορίου ζωής του κινητήρα.

Μονόδρομος Συμπλέκτης
Ο μονόδρομος συμπλέκτης εκμηδενίζει τις ταλαντώσεις και τις αναπηδήσεις του πίσω τροχού στα γρήγορα και απότομα κατεβάσματα.

Κομψή και μικρών διαστάσεων εξάτμιση
Το μέγεθος και ο σχεδιασμός του τελικού της εξάτμισης βοηθά στην αύξηση της ταχύτητας των καυσαερίων και την βελτίωση του ήχου που απελευθερώνει, ενώ παράλληλα απομακρύνει την θερμοκρασία ταχύτερα, ενισχύοντας με το σχήμα του την σπορ εικόνα της μοτοσυκλέτας.

Προστατευτικά “Μανιτάρια”
Το Ζ2 διαθέτει προστατευτικά μανιτάρια, τα οποία όχι μόνο προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης ή επαφής με άλλο όχημα, αλλά δίνουν και έναν ιδιαίτερο τόνο στην εμφάνισή του

  • Ανταλλαγή δεκτή
  • Βιβλίο Service
  • Καινούργιο
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 125 cc
Ιπποδύναμη: 14 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Στοιχεία αμαξώματος:
Έξωτ. χρώμα: Ασημί
Στοιχεία Οχήματος
Χρονολογία: 01/2023
Κατηγορία: Naked
Χρονολογία: 01/2023
Κυβικά: 125 cc
Ιπποδύναμη: 14 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Ασημί

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up