3.595 €

Επιθετική Σχεδίαση –LED προβολείς και DRL
Η σχεδίαση του ADX αποπνέει ένα γοητευτικό δυναμισμό, με επιφάνειες γεμάτες γωνίες και ένα επιθετικό “βλέμμα”, χάρη στους δίδυμους LED προβολείς και τα επίσης LED φώτα ημέρας (DRL).
Σύστημα ABS
Το ADX 125 είναι ένα από τα λίγα scooter της κατηγορίας του που είναι εφοδιασμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα ABS, εμπνέοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε κάθε φρενάρισμα ανεξαρτήτως συνθηκών του οδοστρώματος.
Στάνταρ Traction Control στον Εξοπλισμό
Το σύστημα traction control ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του ADX 125, εκμηδενίζοντας κάθε πιθανότητα γλιστρήματος του πίσω τροχού λόγω μειωμένης πρόσφυσης.
LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα
Το ιδιαίτερο σχήμα της ουράς στο ADX τονίζεται από το LED πίσω φωτιστικό σώμα, που δίνει μια μοναδική όψη στο μικρό urban adventure scooter της SYM.
Αποθηκευτικός Χώρος για Ένα Κράνος
Κάτω από τη σέλα του ADX υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος.
Σύστημα Keyless και Θύρα USB
Το ADX διαθέτει σύστημα keyless για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ δίπλα στον κεντρικό διακόπτη είναι τοποθετημένη η θύρα USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου του αναβάτη.
Σύστημα A.L.E.H.
Το σύστημα A.L.E.H. είναι μια ειδικά σχεδιασμένη μέθοδος στήριξης του κινητήρα, η οποία εκμηδενίζει το φαινόμενο ανύψωσης στις απότομες επιταχύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις στις εκκινήσεις, ενώ αυξάνει και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια ελιγμών με πιο υψηλές ταχύτητες.
TFT Οθόνη με Αυτόματη Προσαρμογή
Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα πρακτική η TFT οθόνη του ADX, διαθέτει τρία εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Εκτός των χρήσιμων και ευανάγνωστων πληροφοριών που προβάλλει, διαθέτει και τη δυνατότητα αυτόματης μεταβολής του φόντου, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.
Adventure Χάραξη Ελαστικών
Η χάραξη των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης της Kenda, τονίζουν τον adventure χαρακτήρα του ADX. Με μελετημένες αυλακώσεις για την απομάκρυνση του νερού, προσφέρουν τη δυνατότητα για οδήγηση και σε χωματόδρομους.
Monoshock Πίσω Ανάρτηση
Το σχεδόν οριζόντια τοποθετημένο πίσω αμορτισέρ, είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα σωστές αποσβέσεις, προσδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Χαμηλά Τοποθετημένο Ρεζερβουάρ
Το ρεζερβουάρ του ADX είναι τοποθετημένο χαμηλά, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση των μαζών και τη διατήρηση του χαμηλού κέντρου βάρους, ενώ παράλληλα γίνεται εύκολα και ο ανεφοδιασμός, χωρίς να απαιτείται να κατέβει ο αναβάτης από τη σέλα. Η χωρητικότητά του είναι στα 15 λίτρα και σε συνδυασμό με την κατανάλωσή των 2,6L/100km (WMTC3) η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα!
Υγρόψυκτος Κινητήρας Υψηλών Επιδόσεων
Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας του ADX αποδίδει 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Ο ψεκασμός της Continental φροντίζει για τη σωστή αναλογία μείγματος ανά πάσα στιγμή, επιτυγχάνοντας επιδόσεις και οικονομία.

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ SYM-DAYTONA-ZONTES
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MEΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.
* ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
* ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!

Λ.ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
site: www.motorrad.gr
email: motorrad244@yahoo.gr
τηλ: 2105741021 - 2105768083
instagram: motorrad_motors
facebook: Motorrad Motors
 • ABS
 • TCS-TractionControl
 • Ανταλλαγή δεκτή
 • Αυτόματο
 • Βιβλίο Service
 • Ελληνικής Αντιπροσωπείας
 • Ηλεκτρική μίζα
 • Καινούργιο
 • Κεντρικό σταντ
 • Φώτα led
 • Ψηφιακός πίνακας οργάνων
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 125 cc
Ιπποδύναμη: 12 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Κατανάλωση Καυσίμου
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου: 2,6 λίτρα/100km
Πληροφορίες:
Έξωτ. χρώμα: Γκρι
Χρονολογία: 01/2024
Κατηγορία: Scooter
Χρονολογία: 01/2024
Κυβικά: 125 cc
Ιπποδύναμη: 12 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Γκρι

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up