3.495 €

Κινητήρας με Τεχνολογία Αιχμής
Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας του WILD 160 αποδίδει 16 ίππους και 15Nm ροπής και είναι κατασκευασμένος με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής. Διαθέτει σύστημα start/stop, εξελιγμένο ψεκασμό της Keihin, σύστημα μηδενικής αντίστασης κατά την εκκίνηση (Ζ. R.S.G.) με τη γεννήτρια να παίζει το ρόλο και της μίζας, και ειδική κατεργασία μειωμένων τριβών για τα κινούμενα μέρη. Επιπλέον, η υδροδυναμική μελέτη του συστήματος ψύξης το καθιστά πιο αποτελεσματικό και μικρό σε μέγεθος.
Στάνταρ TCS – BOSCH 10.3MB ABS
Στο στάνταρ ηλεκτρονικό εξοπλισμό του WILD 160 συμπεριλαμβάνονται το σύστημα traction control, καθώς και το εξελιγμένο ABS 10.3ΜΒ της BOSCH, το οποίο διαθέτει μικρότερο όγκο και βάρος, αλλά ταχύτερη επεξεργασία δεδομένων και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Σύστημα A.L.E.H. για Κορυφαία Οδηγική Συμπεριφορά
Το πατενταρισμένο από τη SYM σύστημα μοχλισμού A.L.E.H. συμβάλλει τα μέγιστα στη σταθερότητα, στις αποτελεσματικές αποσβέσεις και στη συμπαγή αίσθηση, ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς οδήγησης του WILD 160, χάρη στη μικρότερη δυνατή συμπίεση του αμορτισέρ κατά τη διάρκεια απότομων επιταχύνσεων.
Απαράμιλλος Σπορ Σχεδιασμός – LED Φώτα
Ο σχεδιασμός του WILD 160 είναι εμπνευσμένος από την επιθετική όψη του ταχύτερου φιδιού στον κόσμο, του Black Mamba, με τις γωνίες και τις επιφάνειες της μπροστινής όψης, να προσδίδουν μία διαρκή επιθετική κίνηση, ακόμη και όταν το WILD 160 είναι σταματημένο! Οι LED προβολείς είναι κι αυτοί σχεδιασμένοι και τοποθετημένοι ώστε να παραπέμπουν στο βλέμμα του mamba και παράλληλα να προσδίδουν μια αποτελεσματική δέσμη φωτός.
LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα “Δόντια Φιδιού”
Τα LED πίσω φωτιστικά σώματα κάνουν το WILD 160 να μην μοιάζει με κανένα άλλο scooter ή μοτοσυκλέτα που κυκλοφορεί στο δρόμο, χάρη στο μοναδικό σχήμα τους που αντιγράφει τα δόντια του φιδιού έτοιμα να αρπάξουν τη λεία του.
Βαφή Υψηλής Τεχνολογίας
Η βαφή του WILD 160 χρησιμοποιεί μια σύγχρονη τεχνολογία επίστρωσης, η οποία δίνει έναν διαφορετικό χρωματικό τόνο στις επιφάνειες του σκούτερ, ανάλογα με το πώς φωτίζονται τα πλαστικά του σε διάφορες φωτιστικές συνθήκες.
Μεγάλος Αποθηκευτικός Χώρος
Ο χώρος κάτω από τη σέλα με χωρητικότητα 28L, μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και διάφορα μικροαντικείμενα του αναβάτη.
Έξυπνες και Πρακτικές Λύσεις
Το WILD 160 καταφέρνει μαζί με το στιλ να συνδυάζει και την πρακτικότητα, με έξυπνες λύσεις όπως η θύρα USB, ο γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών, ο ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το τιμόνι και ο κεντρικός διακόπτης με τη μαγνητική, αντικλεπτική ασφάλεια.
Ψηφιακή LCD οθόνη
Η μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων, προβάλλει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες, χάρη και στο σωστό λόγο αντίθεσης που κάνει ευανάγνωστες όλες τις ενδείξεις ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες φωτισμού.
Μοναδική Υφή “Φιδιού” – Επίπεδο πάτωμα
Το τμήμα σχεδιασμού του εργοστασίου πρόσθεσε μερικές ιδιαίτερες πινελιές που κάνουν το WILD 160 να διαθέτει μια ξεχωριστή ταυτότητα, όπως η υφή των πλαστικών του στο εσωτερικό της ποδιάς και στο υπόλοιπο “κοστούμι”, που θυμίζει φολίδες από δέρμα φιδιού και αποτελεί μια πρωτοποριακή ιδέα στην κατηγορία. Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για μεταφορά αντικειμένων.
Ποιοτικοί και Σπορ Σχεδιασμού Διακόπτες
Οι διακόπτες στα χειριστήρια του WILD 160 είναι σχεδιασμένοι στα πρότυπα των σπορ, μεγαλύτερων, μοτοσυκλετών, με γνώμονα την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα , σε συνδυασμό με μια ποιοτική κατασκευή.

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ SYM-DAYTONA
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MEΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.
* ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
* ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!

Λ.ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
site: www.motorrad.gr
email: motorrad244@yahoo.gr
τηλ: 2105741021 - 2105768083
instagram: motorrad_motors
facebook: Motorrad Motors
  • ABS
  • Ανταλλαγή δεκτή
  • Βιβλίο Service
  • Ελληνικής Αντιπροσωπείας
  • Καινούργιο
  • Κεντρικό σταντ
  • Φώτα led
  • Ψηφιακός πίνακας οργάνων
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 160 cc
Ιπποδύναμη: 16 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Κατανάλωση Καυσίμου
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου: 2,5 λίτρα/100km
Πληροφορίες:
Έξωτ. χρώμα: Πράσινο σκούρο Μεταλλικό
Χρονολογία: 01/2024
Κατηγορία: Scooter
Χρονολογία: 01/2024
Κυβικά: 160 cc
Ιπποδύναμη: 16 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Πράσινο σκούρο

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up