7.995 €

Εύστροφος και Αποδοτικός Κινητήρας
Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας της SRT 800 αποδίδει 76,2 ίππους στις 8.500 στροφές και 67Nm ροπής στις 6.500, με τη διάμετρο του εμβόλου και τη διαδρομή του στροφάλου να μαρτυρούν τη δυνατότητα για ανέβασμα πολλών στροφών. Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι και ένας από τους πιο οικονομικούς της κατηγορίας, με την κατανάλωση να φτάνει μόλις τα 4,6L/100km
Οθόνη TFT 7″
H μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη 7″ προβάλει ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών με ευανάγνωστες ενδείξεις και με αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα διασύνδεσης με το κινητό του αναβάτη, για διαχείριση και προβολή των εισερχομένων κλήσεων.
Χυτές Αλουμινένιες Ζάντες
Με σαφή προσανατολισμό την χρήση κυρίως σε άσφαλτο, η SRT 800 διαθέτει χυτούς αλουμινένιους τροχούς με τη διάσταση του μπροστινού στις 17″. Το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 43mm έχει τις κατάλληλες ρυθμίσεις, τόσο για άνεση όσο και για σπορ συμπεριφορά, ανεξαρτήτως του ρυθμού που κινείται η SRT 800. Οι ακτινικές δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων σε συνδυασμό με την μονάδα ABS 9.1MB της Bosch, προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον αναβάτη, ακόμη και στα πιο απαιτητικά φρεναρίσματα.
Εργονομία, Προστασία και Στιλ
Ο μοναδική όψη της SRT 800, την κάνει να ξεχωρίζει από όλο τον ανταγωνισμό της κατηγορίας. Οι δύο LED προβολείς, πέρα από τη φυσική και ευρεία δέσμη που προσφέρουν, προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, ενώ η ζελατίνα με τις προεκτάσεις στο κάτω μέρος της, προστατεύει επαρκώς τον αναβάτη από τον αέρα.
Ρυθμιζόμενη Πίσω Ανάρτηση
Το αμορτισέρ της SRT 800 ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου και την απόσβεση της επαναφοράς, προκειμένου να προσαρμόζεται στο οδηγικό στιλ και τις απαιτήσεις του αναβάτη της, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.
Sport Touring Ελαστικά Pirelli
Τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στην SRT 800 είναι τα Pirelli Angel GT, τα οποία συμπληρώνουν τον ασφάλτινο χαρακτήρα και τις τουριστικές δυνατότητες της δικύλινδρης ναυαρχίδας της QJ MOTOR.
Στάνταρ Σχάρα Αποσκευών
Η στιβαρή κατασκευή της σχάρας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τις αποσκευές του αναβάτη
Προστατευτικές Χούφτες με Ενίσχυση
Οι προστατευτικές χούφτες ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό της SRT 800, διαθέτοντας σταθερή αλουμινένια ενίσχυση, για ακόμη πιο αποτελεσματική προστασία των χεριών του αναβάτη
Ποιοτικός και Αποδοτικός Κινητήρας
Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας του FORT 350 αποδίδει 33,2 ίππους και 33,5 Nm ροπής, με τον εξελιγμένο ψεκασμό της Bosch να αναλαμβάνει τη διαχείριση καυσίμου διατηρώντας την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα, της τάξης των 3,6 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα. Η δύναμη αποδίδεται γραμμικά και με διάρκεια στις υψηλές στροφές.
Keyless με Μοναδική Τεχνολογία NFC
Μια τεχνολογική καινοτομία του FORT 350 είναι το keyless σύστημα με ασύρματη κάρτα επικοινωνίας κοντινού πεδίου “NFC”, που εκμηδενίζει την πιθανότητα να μείνει από μπαταρία το κλειδί/πομπός. Μέσω της ασύρματης κάρτας ελέγχεται η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του οχήματος και το ξεκλείδωμα της σέλας, ενώ και η τάπα του ρεζερβουάρ κλειδώνει αυτόματα όταν το FORT απενεργοποιείται μετά το πέρας λίγων δευτερολέπτων.
Tο FORT 350 προσφέρει ωστόσο και τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του οχήματος και με συμβατικό κλειδί.
Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ φτάνει τα 14 λίτρα καυσίμου, γεγονός που του προσδίδει μεγάλα περιθώρια αυτονομίας.
Σχεδιαστική Υπεροχή
Ηλεκτρικά Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα
Η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα προσφέρει μια ολοκληρωμένη κάλυψη από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης και μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε ύψος θέλει ο αναβάτης. Με την απενεργοποίηση του FORT350 η ζελατίνα κατεβαίνει στο χαμηλότερο σημείο της και επανέρχεται στη τελευταία θέση ρύθμισης κάθε φορά που ενεργοποιείται το scooter.
LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα
Το ιδιαίτερης σχεδίασης πίσω φωτιστικό σώμα LED, ακολουθεί την αισθητική του εμπρός μέρους δημιουργώντας μία μοναδική ταυτότητα για το GT scooter της QJMOTOR.
Ακτινικές Δαγκάνες – Pirelli Ελαστικά – Πιρούνι KYB
Το τηλεσκοπικό πιρούνι της KYB των 35mm σε συνδυασμό και με τις διαστάσεις των τροχών (15″ μπροστά – 14″ πίσω) προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση ασφάλειας και στιβαρότητας. Οι ακτινικές δαγκάνες μπροστά και τα δύο δισκόφρενα των 265mm συνδυάζονται με ένα δικάναλο σύστημα ABS. Η απόδοση των φρένων και η επέμβαση του ABS είναι άριστα, όσο πρέπει και όταν πρέπει αντίστοιχα.
Ρυθμιζόμενα Αμορτισέρ KYB
Τα δύο ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω (5 θέσεων) προέρχονται επίσης από την KYB και προσδίδουν μια υψηλή ποιότητα κύλισης και άνεσης. Η ανάρτηση διαβάζει και φιλτράρει εξαιρετικά τις ανωμαλίες του δρόμου, με τις αποσβέσεις να λειτουργούν υποδειγματικά.
Οθόνη TFT 7”
Έξυπνες Αποθηκευτικές Λύσεις
Κάτω από το τιμόνι υπάρχουν δύο ντουλαπάκια που κλειδώνουν αυτόματα μέσω του κεντρικού κλειδώματος, ενώ το δεξί διαθέτει θύρα USB που φροντίζει να είναι πάντα γεμάτη η μπαταρία του κινητού του αναβάτη.
Απεριόριστη Άνεση
Η ενιαία σέλα δύο επιπέδων, που τοποθετεί το συνεπιβάτη ψηλότερα σε σχέση με τον αναβάτη, διαθέτει μεγάλες επιφάνειες και για τους δύο επιβαίνοντες. Ειδικά για τον συνεπιβάτη η άνεση είναι παροιμιώδης με επίσης πολύ καλή στήριξη από τις χειρολαβές.
Μεγάλος και Φωτιζόμενος Χώρος
Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face και ένα jet κράνος, ενώ διαθέτει και φωτισμό.

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ SYM-DAYTONA
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MEΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.
* ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
* ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!

Λ.ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
site: www.motorrad.gr
email: motorrad244@yahoo.gr
τηλ: 2105741021 - 2105768083
instagram: motorrad_motors
facebook: Motorrad Motors
  • ABS
  • Ανταλλαγή δεκτή
  • Βιβλίο Service
  • Ελληνικής Αντιπροσωπείας
  • Ζελατίνα
  • Καινούργιο
  • Πλαϊνό σταντ
  • Φώτα led
  • Χούφτες
  • Ψηφιακός πίνακας οργάνων
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 800 cc
Ιπποδύναμη: 76 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Κατανάλωση Καυσίμου
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου: 4,6 λίτρα/100km
Πληροφορίες:
Έξωτ. χρώμα: Μπλε­
Χρονολογία: 01/2023
Κατηγορία: On/Off
Χρονολογία: 01/2023
Κυβικά: 800 cc
Ιπποδύναμη: 76 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Μπλε­

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up