2.795 €

Υβριδική Τεχνολογία για Επιδόσεις και Οικονομία – Στάνταρ Traction Control
Ο μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας αποδίδει 15 ίππους και 12Nm ροπής, όντας ένας από τους πιο δυνατούς κινητήρες της κατηγορίας, ενώ παράλληλα διατηρεί και την κατανάλωση σε χαμηλά επίπεδα της τάξης των 2,2L/100km (WMTC3). Διαθέτει επίσης σύστημα start/stop το οποίο εκμεταλλεύεται μια υβριδική τεχνολογία που καταργεί τη μίζα, το ρόλο της οποίας παίζει η γεννήτρια. Με αυτό τον τρόπο η επανεκκίνηση του κινητήρα γίνεται άμεσα και αθόρυβα, μειώνονται τα κινούμενα μέρη και προσφέρει καλύτερες επιδόσεις κατά την επιτάχυνση. To traction control ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό και μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί μέσα από το μενού της οθόνης.
Υγρόψυξη και Χαμηλό Κέντρο Βάρους
Ο κινητήρας του ΜΤΧ 125 είναι υγρόψυκτος με το ψυγείο να είναι τοποθετημένο χαμηλά και πίσω, προκειμένου να συμβάλλει στη συγκέντρωση των μαζών και στη διατήρηση του χαμηλού κέντρου βάρους.
Πρακτικοί Αποθηκευτικοί Χώροι – Διπλή Θύρα USB
Κάτω από το τιμόνι υπάρχουν και δύο αποθηκευτικοί χώροι για τη μεταφορά μικροαντικειμένων του αναβάτη. Στο αριστερό ντουλαπάκι υπάρχει και διπλά θύρα με απολήξεις USB τύπου A και C για τη φόρτιση του κινητού τηλεφώνου του αναβάτη.
Έξυπνα Τοποθετημένο Ρεζερβουάρ
Το ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, διευκολύνοντας τον ανεφοδιασμό, όπως και τη συγκέντρωση των μαζών χαμηλά.
Σύστημα Keyless
Το ΜΤΧ 125 διαθέτει τεχνολογία keyless, με δυνατότητα ξεκλειδώματος της σέλας και της κεντρικής μονάδας από απόσταση, ενώ υπάρχει και ως δικλίδα ασφαλείας κανονικό κλειδί, για την περίπτωση που πέσει το επίπεδο της μπαταρίας του πομπού. Πιο συγκεκριμένα, το κλειδί μπορεί να επικοινωνήσει με τον αισθητήρα, ακόμη και όταν έχει αφαιρεθεί εντελώς η μπαταρία από το όχημα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ΜΤΧ 125 δεν θα μείνει κλειδωμένο και ακινητοποιημένο.
2 Δισκόφρενα με Δικάναλο ABS – Αισθητήρες Πίεσης.
Το μπροστινό φρένο αποτελείται από ένα δίσκο 240mm και διπίστονη δαγκάνα, το πίσω από δίσκο 225mm, ενώ συνδυάζεται με δικάναλο σύστημα ABS για τη μέγιστη ασφάλεια κατά την πέδηση. Τα σωληνάκια υψηλής πίεσης είναι μεταλλικά για σταθερή απόδοση σε κάθε φρενάρισμα. Οι τροχοί διαθέτουν επίσης αισθητήρες ελαστικών, μεταφέροντας πληροφορίες στην οθόνη για τη θερμοκρασία και την πίεση σε πραγματικό χρόνο.
Δύο Ρυθμιζόμενα Αμορτισέρ
Τα δύο αμορτισέρ που έχουν αναλάβει την πίσω ανάρτηση του ΜΤΧ 125, ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση και οι αποσβέσεις τους είναι μελετημένες για να προσφέρουν άνεση και σπορ συμπεριφορά.
Full LED Φωτιστικά Σώματα
Όλα τα φωτιστικά σώματα του MTX 125 είναι τεχνολογίας LED και ακολουθούν την “αρχιτεκτονική” του μεγαλύτερου FORT 350, προσδίδοντας ξεχωριστή εμφάνιση αλλά και την απαραίτητη εταιρική ταυτότητα.
Έγχρωμη Οθόνη TFT Υψηλής Ευκρίνειας – Δυνατότητα Διασύνδεσης
Η έγχρωμη TFT οθόνη προβάλλει με ευκρίνεια όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργική κατάσταση του ΜΤΧ, με μεγάλες και ευανάγνωστες ενδείξεις, αλλά και αυτόματη προσαρμογής μέρας/νύχτας ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες του περιβάλλοντος. Διαθέτει επίσης δυνατότητα διασύνδεσης με το κινητό του αναβάτη σε συνεργασία με την αντίστοιχη εφαρμογή, με επιλογές για προβολή του κινητού στην οθόνη (mirroring), πλοήγηση, διαχείριση κλήσεων και πολυμέσων, κλπ.
Μοτοσυκλετιστικής Φιλοσοφίας Έδραση Τιμονιού
Το τιμόνι του ΜΤΧ 125 ακολουθεί τα μοτοσυκλετιστικά πρότυπα και εδράζεται σε καβαλέτα, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση και μοχλό.
Πρακτικό Χειρόφρενο – Ρυθμιζόμενες Μανέτες
Τo ΜΤΧ 125 διαθέτει χειρόφρενο στα αριστερά χειριστήρια, που το καθιστά ιδιαίτερα πρακτικό κατά τη στάθμευση σε δρόμους με μεγάλη κλίση. Επιπλέον, οι μανέτες των φρένων είναι ρυθμιζόμενες σε τέσσερις θέσεις, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερα σπάνιο χαρακτηριστικό στην κατηγορία.
Ποιοτικοί, Φωτιζόμενοι και Λειτουργικοί Διακόπτες
Οι διακόπτες οι οποίοι διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό και τα χειριστήρια, διακρίνονται για την ποιοτική κατασκευή τους, αλλά και για τον εργονομικό και λειτουργικό σχεδιασμό τους.
Δυναμικά Σχεδιασμένο Τελικό Εξάτμισης
Το τελικό της εξάτμισης ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του υπόλοιπου συνόλου, συνεισφέροντας στο δυναμικό χαρακτήρα του ΜΤΧ 125.
Αποθηκευτικός Χώρος για ένα Κράνος
Κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενηθεί ένα κράνος τύπου jet, καθώς και διάφορα μικροαντικείμενα του αναβάτη.

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ SYM-DAYTONA-ZONTES-QJMOTOR
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

* ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MEΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.
* ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
* ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ!!!

Λ.ΘΗΒΩΝ 244 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
site: www.motorrad.gr
email: motorrad244@yahoo.gr
τηλ: 2105741021 - 2105768083
instagram: motorrad_motors
facebook: Motorrad Motors
  • ABS
  • TCS-TractionControl
  • Ανταλλαγή δεκτή
  • Βιβλίο Service
  • Ελληνικής Αντιπροσωπείας
  • Ηλεκτρική μίζα
  • Καινούργιο
  • Φώτα led
  • Ψηφιακός πίνακας οργάνων
Στοιχεία μηχανής
Κυβικά: 124 cc
Ιπποδύναμη: 15 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Κατανάλωση Καυσίμου
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου: 2,2 λίτρα/100km
Πληροφορίες:
Έξωτ. χρώμα: Μαύρο
Χρονολογία: 01/2024
Κατηγορία: Scooter
Χρονολογία: 01/2024
Κυβικά: 124 cc
Ιπποδύναμη: 15 bhp
Καύσιμο: Βενζίνη
Έξωτ. χρώμα: Μαύρο

Υπολογισμός Δόσεων

Αριθμός δόσεων:
Προκαταβολή:
Μηνιαία δόση:
scroll up